Wat het kost

Oppas nodig?

TwenteNannies regelt voor jou de beste, leukste en liefste oppas voor jouw kinderen. Wij zijn altijd per telefoon of email bereikbaar en hebben het beste voor met jouw gezin! Maar, je wilt natuurlijk wel graag weten wat de kosten zijn van een betrouwbare oppas en onze aanvullende service en dienstverlening.

 

Kosten per Nanny

Bij TwenteNannies hanteren wij duidelijke tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent. TwenteNannies rekent eenmalig een vast bedrag voor de aanmelding en het intakegesprek. Tijdens dit gesprek leren wij jullie gezin kennen en brengen wij jullie wensen en voorkeuren uitgebreid in kaart. Daarnaast rekent TwenteNannies vaste bemiddelingskosten per oppasdienst voor de aanvullende dienstverlening en zorgvuldige selectie van de oppas. Wanneer onze TwenteNannies komen oppassen vragen zij hiervoor een bedrag van € 7,50 per uur.

Je betaalt dus per oppasdienst en per uur, maar niet per kind. Of je nou een oppas nodig hebt voor één kind of voor drie kinderen, je betaalt altijd hetzelfde bedrag. Bij TwenteNannies kun je zowel vaste als flexibele oppasdiensten afnemen. Ook de duur van de oppasdiensten kan variëren van een aantal uur tot een hele dag.Accounts

Free Trial

Projects

INTAKE

€ 45

EENMALIG

Intakegesprek bij jullie thuis

Uitgebreid gezinsprofiel

Match met onze nannies

Altijd een nanny beschikbaar

LOSSE OPDRACHT

€ 8,50

PER KEER

Perfecte match

Altijd de beste nanny!

Oppas aan huis

Flexibele tijden

2 oppasdiensten per week

€ 12

PER WEEK

Bij 2 keer per week op vaste tijden

Perfecte match, oppas aan huis

Altijd de beste nanny!

Zeven dagen per week beschikbaar

3 oppasdiensten per week

€ 13,5

PER WEEK

Bij 3 keer per week op vaste tijden

Rust in het drukke weekschema

Continuiteit door poule met nannies

Perfecte match!

SPOEDOPDRACHTEN

€ 10

PER KEER

Oppas binnen 48 uur

Voor ieder gewenst moment

Altijd een oppas achter de hand!

Perfecte match!

 

Voor gezinnen die vier keer of vaker per week gebruik maken van onze diensten, hanteren wij prijzen die wij in overleg met het gezin vaststellen.