Springkussen

TwenteNannies is op de eerste plaats een oppasservice. Iedere dag weer passen onze TwenteNannies op vele tientallen kinderen in de regio Twente. Maar daarnaast doen wij meer. Zo kunnen onze TwenteNannies ook prima ingezet worden ter ondersteuning op een bedrijfsevenement of de kids vermaken tijdens bruiloften. En uiteraard zijn wij ook graag van de partij om van een kinderfeestje een dag te maken die de kinderen niet snel zullen vergeten! Vanaf nu hebben wij daarbij de beschikking over ons eigen springkussen.

 

Springkussen

Hoe een evenement wordt ingevuld hangt natuurlijk af van de wensen van de klant. Het kan variëren van blokjesvoetbal tot marshmallows roosteren en van dromenvangers knutselen tot dansworkshops. Zo ongeveer alles wat jij kan verzinnen, kunnen wij door de diverse achtergronden van onze bijna 150 TwenteNannies regelen!

 

Maar wat het natuurlijk altijd goed doet tijdens een kinderfeestje of een evenement, is een springkussen! Er is nagenoeg geen kind dat zijn schoenen aan kan houden als hij of zij een springkussen in het vizier heeft. Om deze reden heeft TwenteNannies besloten om een springkussen aan te schaffen, zodat wij voor onze kinderfeestjes en andere evenementen snel, eenvoudig en voordelig een springkussen aan kunnen bieden.

 

Kinderfeestje

Als jullie kind binnenkort jarig is, overweeg dan eens om TwenteNannies te vragen voor de invulling van het kinderfeestje. Wij zorgen ervoor dat het een dag wordt die hij of zij niet snel zal vergeten. En vanaf nu kunnen wij dus bij het kinderfeestje ook ons eigen springkussen aanbieden. Onze ‘springkussen-nannie’ komt dan met het handzame springkussen bij jullie thuis en zorgt er binnen vijf minuten voor dat het springkussen klaar is om gebruikt te worden. Uiteraard houdt onze TwenteNanny toezicht en zorgt zij er na het kinderfeestje voor dat het springkussen weer netjes opgeborgen wordt. Voor en nadat de kids zijn uitgesprongen, kunnen wij in overleg een scala aan activiteiten aanbieden, om een compleet programma te hebben.

 

Springkussen huren

Voor gebruik in huiselijke kring is ons springkussen ook zonder TwenteNanny te huur. De huurprijs bedraagt € 35,- per dag. Het springkussen kan opgehaald worden in ons kantoor in Enschede.

 

Meer weten?

Neem dan snel contact met ons!

Je naam

Je e-mail

Onderwerp

Je telefoonnummer

Je bericht