Onze nannies

Zorgvuldige selectie

Een Twentenanny word je niet zomaar. Al onze nannies zijn door in de meeste gevallen aangedragen door een andere nanny, door ons persoonlijk uitgekozen, uitgebreid gescreened en voldoen aan een zorgvuldig samengesteld eisenpakket. Tijdens het selectieproces zoeken we naar datgene dat onze Twentenannies anders maakt dan een gewone oppas. Ons netwerk bestaat uit nannies met verschillende interesses, eigenschappen en vaardigheden. Wij zoeken niet zomaar een oppas voor je, maar een oppas die perfect past bij jouw gezin. Speelt muziek een belangrijke rol in jullie gezin? Wij regelen een nanny die een instrument bespeelt en muzikale activiteiten onderneemt met jouw kinderen. Heb jij van die echte rouwdouwers? Er is een Twentenanny beschikbaar die er lekker op uit gaat met jouw kinderen en ervoor zorgt dat ze hun energie kwijt kunnen.

“Twentenannies zijn hoogopgeleid, betrouwbaar, ervaren en bovenal erg lief voor kinderen!”

 

Meer dan alleen een oppas

Een Twentenanny kenmerkt zich doordat zij uiterst flexibel en dienstverlenend is. Naast dat zij zorgt voor een leuke dag voor je kinderen kan zij ook een verse maaltijd bereiden en helpen in het huishouden. Hebben jullie kinderen huiswerkbegeleiding of bijles nodig kan dat natuurlijk ook als wens worden aangegeven.

 

Persoonlijke begeleiding

Voordat een Twentenanny bij een oppasgezin thuis komt heeft zij toegang gekregen tot het gezinsprofiel zodat zij precies weet wat er van haar verwacht wordt. Wij geven haar handvatten voor een verantwoorde en leuke oppasdienst. Onze Twentenannies krijgen door middel van het TwenteNannies handboek bijvoorbeeld tips en suggesties voor leeftijdsgebonden activiteiten en de belangrijkste aandachtspunten van kinder EHBO. Wij steken tijd in onze Twentenannies door middel van persoonlijke aandacht. We hebben met iedereen regelmatig contact en zijn benieuwd naar hun ervaringen. Niet alleen voor de oppasgezinnnen, maar ook voor onze Twentenannies zijn wij altijd bereikbaar!