WeddingNannies en EventNannies in actie

Wat een heerlijk bruiloft- en eventseizoen hebben wij achter de rug!

Oppas bedrijfsevenement of oppas tijdens je bruiloft

Onze Nannies hebben weer met veel plezier alle kinderen vermaakt tijdens bruiloften, evenementen en bedrijfsfeesten de afgelopen maanden! Een kleine collage van de leuke fotootjes die wij hebben mogen ontvangen van onze Nannies en de opdrachtgevers.

Familie dag of bedrijfsfeest met kinderen

Dit jaar zagen wij een grote groei in aanvragen van bedrijven in Twente die een familiedag, open dag of feest of borrel organiseerden voor hun werknemers en gezinnen. Zo leuk dat er ook in het bedrijfsleven rekening wordt gehouden met het gezinsleven en dat de kids op dit soort momenten van harte welkom zijn op het werk van papa of mama. Wij vinden het ook steeds weer ontzettend leuk om verschillende activiteiten te bedenken en te organiseren voor de kinderen.

Kinderentertainment Halloween, sinterklaas en kerst

Niet alleen in lente en zomer zijn wij actief maar in de herfst- en winterperiode staan de eerste Halloween, sinterklaas en kerst evenementen en activiteiten alweer op onze planning! Zin in!

Voor meer informatie over nannies tijdens een event kijk ook even op https://www.twentenannies.nl/events en voor meer informatie over nannies op je bruiloft kijk op https://www.twentenannies.nl/bruiloften-events

Meer nieuws en tips!

Nieuws

Hoe het begon: TwenteNannies is er klaar voor!

Toen TwenteNannies begin 2016 alleen nog maar een idee was, hadden wij er geen idee van wat er allemaal op ons af zou komen.

Lees verder
Nieuws

TwenteNannies stand op de ProefEet

In 2016 voor het eerst! TwenteNannies op de ProefEet

Lees verder
Tip

Sinterklaas

Misschien Sinterklaas ook langs op het werk van papa en / of mama?

Lees verder