Werken als Twentenanny

Op zoek naar een leuke bijbaan als oppas?

Oppassen is de ideale bijbaan! Het is namelijk super goed te combineren met jouw studie. Ben jij één of twee vaste (mid)dag(en) per week beschikbaar óf ben je flexibel inzetbaar op verschillende momenten in de week? Dan kun je via TwenteNannies ingezet worden als oppas bij een vast gezin of bij meerdere gezinnen in Twente. TwenteNannies zorgt voor de match tussen jou en een leuk oppasgezin in bijvoorbeeld Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Borne of Almelo.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, betrouwbare en lieve TwenteNannies om nóg meer gezinnen blij te maken met de perfecte oppas! Is het antwoord op de meeste van de volgende vragen ja? Meld je dan direct aan voor een screening!

  • Ben jij gek op kinderen?
  • Omschrijft iedereen die jou kent jou als enthousiast, vrolijk en spontaan?
  • Kom jij je afspraken altijd na?
  • Heb jij tijd over naast je HBO of universitaire studie en zou je deze tijd het liefst invullen door op te passen?
  • Is oppassen voor jou de ideale bijbaan?
  • Heb je altijd al een vast oppasadres gezocht?
  • Heb je al eens vaker op kinderen gepast of heb je ervaring met het werken met kinderen door middel van stage of een andere (bij)baan?
  • Woon je in Twente?

Wat bieden wij jou?

Als je onze zorgvuldige screening doorstaat verwelkomen wij jou graag in ons netwerk van TwenteNannies. Je maakt deel uit van een selecte groep die zich met recht de beste, leukste en liefste nannies van Twente mogen noemen! Wij brengen jou in contact met de leukste oppasgezinnen in Enschede en omstreken, waar je zowel voor vaste dagen, als voor flexibele oppasdiensten ingezet kan worden. Daarnaast zorgen wij uiteraard voor goede begeleiding en voorlichting.

Ja, ik wil graag een Twentenanny worden!

Je naam

Je e-mail

Onderwerp

Je telefoonnummer

Je bericht

 

Veelgestelde vragen over werken via TwenteNannies

Als je gaat oppassen via TwenteNannies, sluiten wij met jou een overeenkomst. In die overeenkomst regelen wij onder meer dat je niet bij TwenteNannies in dienst komt, maar wij bemiddelen tussen jou en de oppasfamilie. Je krijgt dus ook niet rechtstreeks van TwenteNannies betaald, maar van de familie waar je oppast.

Ook bij de familie waar je oppast kom je niet in gewone loondienst. Je verleent je diensten op basis van de regeling dienstverlening aan huis. Dat is een regeling die bepaalt dat je bijvoorbeeld geen btw hoeft af te dragen over het loon. Tevens hoeft het gezin geen premies en belastingen te betalen voor jou.

Het geld dat je verdient met oppassen via TwenteNannies blijft echter wel gewoon loon. Je moet er, afhankelijk van je totale jaarinkomen, dan ook loonbelasting over betalen. Als je belastingaangifte doet, vul je het loon wat je met het oppassen hebt verdiend in bij ‘resultaat uit overige werkzaamheden’. Overigens hoef je geen administratie bij te houden van wat je precies wanneer verdiend hebt, maar je moet natuurlijk wel voor jezelf weten wat je in een jaar verdiend hebt met oppassen via TwenteNannies. Hou dit dus wel voor jezelf bij. Uiteraard kan je met al je vragen over deze aspecten en over het oppassen als TwenteNanny bij ons terecht!