Oppas nodig tijdens Carnaval in Twente?

Geen oppas te vinden tijdens Carnaval?

Heb je een oppas nodig tijdens Carnaval in Twente, maar is een oppas voor de kinderen lastig te regelen omdat iedereen in de buurt, inclusief opa’s en oma’s, nichtjes en buurmeisjes, ook graag een feestje viert tijdens de carnavalsdagen?

Ruim 200 oppasmeiden beschikbaar uit Twente

Met onze poule van ruim van 200 meiden uit Twente is er bij ons wél een grote kans dat er een oppas beschikbaar is! Een betrouwbare, lieve en leuke oppas die bij jullie thuis op de kinderen komt passen terwijl jullie gezellig carnaval vieren. Ook tot in de late uurtjes!

Samen carnaval vieren

Het is natuurlijk wel zo leuk als ouders om ook een keertje samen carnaval te vieren in plaats van om en om zodat één van de ouders bij de kinderen blijft. Of kun jij nooit met je vrienden of vriendinnen carnaval vieren omdat je thuis bij de kinderen moet blijven bij gebrek aan oppas. Nu is er dus een oplossing!

Voordelig bemiddelingstarief  tijdens de Carnavalsdagen

TwenteNannies hanteert voor de carnavalsdagen een speciaal tarief. Heb je oppas nodig maar ben je nog niet bij ons aangesloten, betaal je eenmalige bemiddelingskosten van 15 euro, aanmelding is hierbij inbegrepen. De normale aanmeldingskosten (45 euro) zijn in dit geval niet van toepassing.

Meer weten over de mogelijkheden?

Interesse of wil je meer weten hoe het in zijn werk gaat? Je kunt ons altijd bellen via 06-14530326 (Valerie) of 06-51314489 (Claudia), een whatsapp berichtje mag uiteraard ook!

Je kunt natuurlijk ook onderstaande contactformulier invullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jullie op.