Waarom kiezen voor een oppas aan huis?

Voorbeelden uit de praktijk

 

Gezin 1

De dagen waarop mama werkt verlopen nogal chaotisch; de één naar het kinderdagverblijf, de andere 2 naar school en naschoolse opvang bij de BSO. Eenmaal iedereen opgehaald na een dag werken, moet er thuis nog gekookt en gegeten worden. ‘s Avonds als de kinderen naar bed zijn nog even snel stofzuigen, de was opvouwen, enz. Je kent het wel… Niet alleen een intensieve dag voor de ouders, maar óók voor de kinderen.

 

Twentenannies biedt uitkomst:

Er heerst meer rust in het gezin met een oppas aan huis. De Twentenanny brengt de oudste twee kinderen naar school en heeft vervolgens alle tijd om leuke dingen te ondernemen met het jongste guppie. Ze doen samen een boodschapje voor mama bij de supermarkt en de Twentenanny vouwt dat wasje op die nog in de wasmachine zat. Na een drukke dag op school is het voor de oudste twee ook fijn om naar huis te gaan. Als papa en mama thuis komen na het werk heeft de Twentenanny stof gezogen en een simpele, gezonde maaltijd gekookt voor het gezin. Klinkt ideaal toch?

 

 

Gezin 2

Opa en oma passen op de kinderen als papa en mama aan het werk zijn. Maar die zijn ook wel eens op vakantie of ziek. In dit geval heeft het gezin een probleem, er is niemand anders die op de kinderen kan passen. Een vrije dag opnemen dan maar. Het komt ook wel eens voor dat beide ouders een verplichting hebben ‘s avonds (werk of sport), maar vaak is het één van de twee die thuis blijft vanwege het gebrek aan een oppas. Eigenlijk zouden ze ook wel wat vaker eens een hapje gaan eten samen of allebei naar een leuk feestje. Maar ja, opa en oma kunnen niet altijd en helaas ook geen leuk buurmeisje die wel eens wil oppassen.

 

Twentenannies biedt uitkomst:

Door het uitgebreide bestand van Twentenannies zorgen we ervoor dat dit gezin nooit meer om oppas verlegen zit. Wanneer zij een oppas nodig hebben is één telefoontje is genoeg. Alle wensen zijn immers al in kaart gebracht tijdens het intakegesprek, dus wij weten precies welke beschikbare nanny bij dit gezin past.