Hoe het werkt

Oppas gezocht!

Je heb een oppas nodig. Het liefst een oppas die bij jou in huis komt zodat de kinderen in hun vertrouwde, veilige omgeving zijn en lekker kunnen slapen in hun eigen bed. Meld je aan bij Twentenannies en wij regelen de beste, leukste en liefste oppas aan huis voor jouw gezin! Bij Twentenannies werken we met een vast stappenplan zodat er geen onduidelijkheden zijn en jij altijd weet wat je van ons kunt verwachten.

 

Stap 1 – Aanmelding

Laat je contactgegevens achter via het aanmeldformulier hieronder en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen voor een persoonlijk intake gesprek. Je kunt ons natuurlijk ook direct bellen op 06 14530326 / 06 51314489.

Stap 2 – Intakegesprek

We komen bij jou thuis langs voor een persoonlijk intakegesprek. Tijdens ons gesprek willen we weten wat jij belangrijk vindt in een oppas, welke normen en waarden bij jullie hoog in het vaandel staan en op welke momenten jij een oppas zoekt. En het allerbelangrijkste…We willen natuurlijk vooral van alles weten over je kinderen!

Stap 3 – Gezinsprofiel

Op basis van het persoonlijke intakegesprek stellen wij een uitgebreid gezinsprofiel op. Met dit profiel hebben wij inzichtelijk gemaakt wat jullie als ouders belangrijk vinden, wat jullie specifieke wensen of verzoeken zijn ten aanzien van een oppas en op welke moment jullie over het algemeen een oppas nodig hebben. We brengen in kaart waar de interesses van jullie kinderen liggen, wat zíj zoeken in een oppas en of er eventuele bijzonderheden zijn waar rekening mee gehouden moet worden.

Stap 4 – Perfecte match

Wij maken een voorselectie van een aantal Twentenannies die volgens ons perfect aansluiten op de wensen, oppasbehoefte en samenstelling van jouw gezin. Wanneer je een oppas zoekt voor vaste dagen of momenten in de week zorgen wij voor de beste match met één van onze Twentenannies. Heb je gewoon af en toe een oppas nodig? Bijvoorbeeld voor een avond, middag of een aantal dagen tijdens de vakantie? Wij regelen dat er op die momenten een Twentenanny bij jou thuis komt oppassen, zelfs als het last-minute is! We streven er in elke situatie naar zo veel mogelijk dezelfde Twentenanny in te zetten, zodat het voor zowel de ouders en de kinderen, als voor de Twentenanny, continuïteit en vertrouwen biedt. Mocht zij niet beschikbaar zijn zorgen wij uiteraard altijd voor een vervangende Twentenanny.

Lees hier over voorbeelden uit de praktijk.

Wacht dus niet langer, en neem nu contact met ons op!

Je naam

Je e-mail

Onderwerp

Je telefoonnummer

Je bericht

 

 

 

Wij horen graag van je!