festival

TwenteNannies Festival

Op zondag 11 juni 2017 vindt ter ere van onze eerste verjaardag het TwenteNannies Festival plaats! Wie jarig is, viert immers een feestje. Dat doen wij dus ook! Het TwenteNannies Festival is toegankelijk voor alle kids in Twente! Dus zowel voor de kids die zich al mogen verheugen met de zorgen van één van onze TwenteNannies, als voor de (ouders van de) kids die graag met onze TwenteNannies kennis willen maken. Het enige wat je hoeft te doen is even aanmelden. Dat kan heel eenvoudig door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

 

Wooldrikspark Enschede

Het TwenteNannies Festival vindt plaats naast de kinderboerderij in het Wooldrikspark in Enschede (navigatieadres: Lorentzlaan 22, 7533 BN, Enschede) en duurt van 15.00 uur tot 17.00 uur.

 

Boordevol activiteiten voor alle leeftijden

Het TwenteNannies festival draait natuurlijk allemaal om de kinderen. Op allerlei manieren proberen wij ervoor te zorgen dat zij een onvergetelijke middag zullen beleven.

springkussen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uiteraard nemen wij ons eigen springkussen mee. Daarnaast kan een beetje kinderfestival natuurlijk ook niet zonder schmink! Gelukkig beschikken wij over meer dan voldoende TwenteNannies die van ieder kindergezicht een waar spektakel kunnen maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar wij ook heel erg fan van zijn, zijn (oud Hollandse) spelletjes. Je zou het misschien niet denken, maar onze ervaring is dat ook de hedendaagse kids dit fantastisch vinden! Van appelhappen:

tot visjes vangen:

 

 

 

 

 

 

 

 

E