Bruiloften

De grote dag is daar! Jullie treden in het huwelijk. Het wordt vast en zeker een van de mooiste dagen van jullie leven. En niet alleen voor jullie, maar ook voor jullie kinderen! Het is natuurlijk ook voor hen heel speciaal als pappa en mamma in de echt verbonden worden.

Voor een huwelijk worden vaak de gehele familie en kennissenkring uitgenodigd. Zeker op een Twentse bruiloft! Maar wie houdt er dan een oogje in het zeil op de kinderen? En wie zorgt er voor dat ook zij op deze bijzondere dag alle aandacht krijgen die ze verdienen? Nou, dat zijn de TwenteNannies! Want ook op bruiloften staan onze TwenteNannies klaar om deze bijzondere dag ook voor de kinderen onvergetelijk te maken! Uiteraard worden de kinderen zoveel mogelijk betrokken bij de dag, maar het is natuurlijk ook wel handig als er iemand is die even weg kan lopen met een huilende baby als de trouwambtenaar zijn mooie woorden spreekt. Het is natuurlijk erg zonde als een opa of oma het ja-woord mist doordat ze even met jullie kindje naar de gang zijn gelopen. En geloof ons, dat komt vaker voor dan je denkt! Maar niet alleen een baby vraagt om aandacht tijdens een trouwerij. Ook voor de iets oudere kinderen is het vaak een lange en drukke dag. Het is gewoon erg fijn als er dan iemand is die de hele dag alleen maar oog heeft voor jullie kinderen.

En misschien zijn er nog wel meer kinderen? Want waarom zouden jullie vrienden en familie niet ook gezellig hun kinderen meenemen? Zij horen er toch ook gewoon bij? En met de ondersteuning van onze TwenteNannies krijgen ook zij een onvergetelijk dag. Desgewenst brengen onze TwenteNannies de kids tijdens het avondfeest (bijvoorbeeld na de openingsdans) weer naar huis, waarna TwenteNannies uiteraard ook de avondoppas verzorgt!

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij komen graag langs om deze speciale dag met jullie te bespreken.